grattis oliver :D

måste ba säga att brorsan fyller ju 13 idag :) grattis!


:)

okej ett smile också:



och ego:


:)

Kristianstad

heej, imorse packade vi och spelade lite kubb med dem som vi bodde hos och sen så åkte vi till lund för att kolla på domkyrkan. det var jättefint, och det fanns en mörk källare under kyrkan med gravar med människor skulpterade i stenarna, hur nice som helst. har läst om sånt i dan browns böcker men aldrig varit i ett gravkapell på rikt x) tog såklart en massa bilder, men kan inte lägga ut dem nu för det funkar inte så bra med den datorn som jag lånar nu. men senare :)

när jag fotade och vände mig lite fick jag se helt random adam sitta uppkrypen på en av gravarna och peta en stengubbe i ansiktet xD snacka om vanhedrande, nu blir vi hemsökta säkert :) också var det en jättefin klocka (i kyrkan) som visade himlen och jorden och vilket stjärntecken och månfas och grejer.

å sen åkte vi vidare och kom till kristianstad, nu är vi hos fam jacobsson och har ätit middag (grillat) och glass :) har blivit mycket glass den senaste tiden asså :) typ varje dag tror jag.
de e niiice :)

malmö igen

heej vi var runt lite i malmö idag, var bla vid turning torso, bryggan där de spelar in hej hej sommar och körde förbi zlatans hus :) lite nice. åt lunch på ikea :) her ut bilderna imorgon, ska snart krypa in under mitt spiderman täcke och sova tror jag :3
men det var jättekallt och blåsigt, är lite sur för jag tappade min everlast jacka i danmark igår och hittade den inte >( så har frysit lite idag, men satt mest i bilen medan de andra kollade på grejer. men jag lånade faktiskt toan i turning torso, så nu har jag varit därinne :)
ä lite trött nu, gonatt<3

Malmö




adaam :p


vi sov en natt hos familjen hult och sen åkte vi till Helsingborg och tog en färja till Danmark
jag vet inte riktigt varför




så kom vi till helsingör


så gick vi till ett slott, på vägen lekte jag paparazzi :)






svan :)


adam :)


det första vi gjorde var att äta lunch :)


sen var vi nere i fängelsegålorna på slottet


vilken söt apa


sen kollade vi i en kyrka




borggården

En sällsam historia

Det hände nåt skumt när vi var på väg till Ullared i förrgår..
Ett okänd mobilnr ringde min telefon, jag antog att det var till mamma och gav telefonen till henne. Hon svarade och det var en sur tant från polisen som gastade om att mamma hade rånat en golf på ålidhem natten innan och tappat sitt visakort i den, och att hon genast skulle infinna sig på polisstationen för förhör.
hon sa att hon var i halland och inte hade kunnat råna nån i umeå inatt. tanten skrek nåt om "är det inte du som är camilla nordin, på *våran adress*
norin utan d! sa mamma. men tanten envisades om att det var hon som dök upp om man sökte på eniro. men tillslut köpte hon att mamma hade ett annat namn och befann sig i halland.
vi var väldigt förvirrade och helt säkra på att det inte var en polis som hade ringt. så nu visste nån våran adress och visste att lägenheten stod tom. så mamma ringde den riktiga polisen i umeå och förklarade vad som hade hänt och frågade om mobilnumret som hade ringt, och fick bekräftat att det inte tillhörde polisen. 
sen tog mamma min telefon och busringde tillbaka till "polisen" och nu var hon ingen polis utan en viss anderson som frågade om mamma ringde på hennes blocket annons, för hon sökte lägenhet till sin son.
nu var vi nästan säkra på att någon planerade inbrott, och ringde grannarna därhemma och frågade om de kunde hålla ett öga på lägenheten.
japp, också var vi då på Ullared och köpte saker. De var där från TV och spelade in serien Ullared.
Jag köpte väl en del saker, men tyckte det var lite överskattat.
Sen ringde mamma tillbaka till tanten och sa lixom att hon hade pratat med polisen o grejer, och fick reda på att det hade inte alls rört sig om något inbrott utan tanten hade fått sin golf sönderslagen och hittat ett visakort och försökt få reda på om det var mamma som var skyldig genom att låtsas vara polis :O
hahaha
aa slutet gott allting gott.
och sen på kvälken kom vi fram till malmöööö :)


Borlänge - Trollhättan

tjaa igen jao nu fortsätter storyn

Vi drog till Trollhättan, där det är en bunt hollywood typer nu och spelar in filmen melancholia. Vi sov hos Gerd och Christer/myssligubben i två nätter. Det var mys. Jag jobbade lite i myssliboden också åkte vi till nåt ställe och kollade på slussar.


vi stannade på ett ställe på vägen och åt pizza :D


min pizza före och efter :)


sen kom vi till mysslityperna och åt grillad korv :D


adam


oliver var så fet så soffan gick sönder


mm efterrätt :D


oliver i hängmatta


oliver i hängmatta (inte mer..)


sen åt vi melon


sen satt vi i växthuset och spelade spel och drack chokladte


sen blev de kväll


sen spelade vi in ahmed och abdullah aus dem växthaus :)


jaog


natt


das växthaus


myssliboden


ben


sluss


på vägen hem satt en ca 5 cm stor broms på bilrutan!! :oo usch.


adam äter vinbär


sen tog jag närbilder


sen bakade mamma rabarberpaj som vi åt med glass :D å va gott.

det var typ slutet, sen åkte vi vidare till Malmö :)

Ume - Borlänge

heej sry har inte kunnat uppdatera men ska försöka hinna ikapp nu typ. har hänt mkt hittills kan jag säga :)
jao i söndags for i då, skulle till sthlm, men vi ändrade oss och åkte till borlänge istället och sov hos en familj vi känner.

ben e restaggad :)




glaada


å! vi tog en massa sånahär bilder i bilen, eftersom alvin hade aslångt hår blev det askumma bilder,
lägger ut dem imorgon eller nåt :)


Okej, här e rummet som vi fick låna av familjen. skön säng, min t h med rosa lakan :)


deras vardagsrum, vi åt frukost också gungade adam lite (han är det suddiga molnet)

 ´
spöklampa från ikea :D och en till nice lampa..

 
deras äppelträd :)
deras skog hade gått sönder för de hade haft en tromb en vecka innan vi kom :o

 hinner inte mer nuu men fortsättning följer :)


insekter gillar mig inte

cyklade en bit idag, sen har jag bara slappat och varit sjukt trött av nån anledning. juste! kom på varför. va ju på akuten inatt med pappa o alvin. alvin hade fått sand i ögat som skav och det var helt rött o rinnigt, så vi stack dit vid midnatt, jag tänkte på flugan i mitt öga (svider fortf!!) och hängde med för att kolla det lite snabbt. så var vi där i drygt en timme typ, vi somnade nästan när vi väntade på läkaren x) iaf pappa. har haft otur med insekter nu :o  för några dagar sen trampade jag på ett bi (tror jag glömde berätta det..) och min tå blev dubbelt så stor, och sen den där asskumma flugan som kröp in i mitt öga helt random. x) asså typ alla på sjukhuset skrattade när pappa sa att både jag o alvin hade fått saker i ögonen, de skrattade extra mycket åt att jag hade fått en fluga i ögat.
"en fluga i ögat!? hohoho". ok lite kul ksk men det gjorde ganska ont i början xD


meeeen

jag pallar verkligen inte snälla försvinn ur mitt liv :,(

Trädgård!!

Asså det här e skumt. Nu fick jag värsta behovet av att plantera en massa saker, jag vill typ ha en trädgård!! Men vi äger ingen gård, så vi får inte plantera saker sådär :( Menå! Har inte haft en trädgård på över tre år ju! På det förrförrförra stället vi bodde på :o Dahh jag gillar inte lägenheter :(
I slutet på den här veckan åker vi typ till Stockholm men jag försöker verkligen få mamma och pappa att skippa det för jag vill spara pengarna och sticka till typ Asien i vinter :o Fatta va najs, känns overkligt att vi ens har varit där, det var 3,5 år sen nu!! ööö.
Asså först skulle vi åka värsta till typ Österrike och Italien och sen skulle vi bara till Tyskland sen skulle vi bara till Danmark och nu ska vi tydligen bara till Skåne och Sthlm! :o och dessutom snackas det om att bila till Norge :O villintevillintevillintevillinte!!!!!!!!
och mitt öga svider. :(

happy life för lovisa :)

kohlströms fick sitt hus idag, så efter att en del av familjen strömberg kommit och ätit grillat med oss (jäättegott) så åkte vi alla hem till kohlströms nya hus på spiralvägen. det är så orättvist, det var just spiralv jag blev kär i typ i höstas när vi gick där och ville flytta dit :o det är hur mysigt som helst. iofs bor jag ju i samma område bara några hundra meter bort, och det är egentligen typ ännu finare här på gris men grejen är att vi bor just i den fulaste delen av området.. :o lite snopet.
deras trädgård är så SJUKT wunderbaum! typ asmkt växter.
lovisas kommentar
lovisas fönster. hon e asstolt över ramen ovanför fönstret
såna hära fönsterhandtag som jag älskar 8) såna har vårat hus också.
jao. mitt öga svider fortfarande lika mycket, och flugan har inte kommit ut! pappa säger att äsch den kommer säkert ut när den har varit på en rundtur i min hjärna.. asså förut när jag har fått flugor i ögena så har de kommit ut inom nån timme :o men den här kommer aldrig ut! bajs.
nu har jag tvättat håret, färgen sitter lika kvar som förut så yes jag är nog den sortens fall då färgen sitter väldigt bra :D redan en vecka sen jag färgade..
åååå städade mitt rum idag :D har nyst och mått väldigt dåligt den senaste tiden men idag har jag dammat, dammsugit (hehe sög upp en levande broms HAHA det kändes bra:) och vädrat åå nu kan jag andas igen känns det som. jag har ju astma och är allergisk mot för mycket damm. jag är inte så normal jag vet.
vi såg solisten, rätt fin film men jag förstod inte riktigt meningen :o mjaomjao nu ere kväll :)

lycksele djurpark :)

heej åkte till lycksele djurpark idag med mamma, oliver, alvin, adam och ben. och där träffade vi lena, frida och vilhelm. också gick vi runt och stirrade på en massa djur, asså först tyckte jag det var lite b för det var typ getter och kaniner och marsvin så jag tkte man kunde gå till en bondgård istället men sen tyckte jag det var coolt att det fanns rävar och myskoxar. och öö lodjur, björnar, järvar, vargar, renar, älgar.. jag tyckte rävarna och fjällrävarna var grymmast. . också en liten (vild) ekorre som sprang omkring på hela djurparken och typ låg å sov på staketen och sprang omkring bland människorna och var helt störd :) lite ice age..
söta bäbisar
haha grisbäbisarna
det fanns gissa bajset :D
illermamma och ungar
fjällräv
björnarna
renarna tappar sitt hår :o
fint väder va
sen gick vi till nåt lek grejs
också fanns det en sånhär båt, man hedde en tia i en automat och sen fick man åka som kana och sen
var det ett hopp innan man landa i vattnet
bara jag o mamma vågade åka :o
nicenice
vildsvin
fett gullig räv som slickade på min hand :)
å va fin :D
vill krama det här ullmonstret :]
vi typ
random blombild jag tog innan vi skulle hem
vilhelm och oliver
gosedjur :D
gissa vad det är. 1. ett ufo? 2. en ekorre som hänger upp o ner i fötterna på kanten på en soptunna och rotar efter mat? svar: båda svaren stämmer ganska bra x)
soet
sen på bilen var det en massa reklam från pizzerior :0
asså det var en fluga som kröp in i mitt öga, och sen resten av dagen kliade det asmycket och svullnade
och blev blodsprängt :o undrar vad det var för fluga! >0

stranden!

var på stranden typ hela dagen, såå nice :D
det var rätt varmt men blåste lite.. först solade jag lite sen åkte jag i våran uppblåsta gummibåt och låg och götta mig då oliver och vilhelm kom å välte båten :0 lite taskigt va. sen fotade jag lite ofc :) hehe och så har vi kommit hem och ska se nu blåser vi snuten :o nicenice ses :)
fin bild va :)




pappa o ben bygger


hehe :)




vilhelm





vad är det för en snygging? :)


pizza :)

världens bästa carlssons var här och åt pizza med oss, de har också typ tusen småbarn så det blev typ tusen småbarn på bakgården.
våran granne sågs inte till, han sitter annars 24/7 på baksidan och solar, men han ksk börjar få nog, för igår skulle adam gå till lekplatsen och då gick han förbi grannen i sin solstol och blev  jätteförvånad och stod och stirrade på honom aslänge och pekade, sen kom benjamin och stirrade också. och sen öppnade alvin fönstret till baksidan och spelade rammstein på högsta volym xD inte så kul att sola då..
har fotat i solnedgången igår och idag, en ny erfarenhet, men jag diggar det! blir härliga porträtt med varmt och lagom starkt ljus. också kom jag på att man måste ha slutarprioritet när man fotar svarta djur, annars blir det för lång slutare och ögonen och bakgrunden blir överexponerade. jag har nästan alltid på bländarprioritet annars.
snicksnack haha här e bilderna :)
adams tur att ha vitt hår :) (fast han behövde inte betala 800 spänn för det..)
adam och daniel. matchar lite grann, eller vad säger ni? ;)
benjamin xD
asåå xD
benjamin och josef. ser ut som att josef matar benjamin men det bara råkade bli så xDD
vilken fuling ;D
mer seriösa bilder :)
vagöru  adam!! :o
också bilderna från igår nu.
benjamin är en bra modell faktiskt :)
katt under bil :)
fin :)
mer bilder imorrn :) kollar på sherlock holmes nu gonatt :*

haha okej då :p

Längd: 165 Vikt: 49 Ditt BMI är: 18

Resultat och rekommendationer

Under 18,5. Undervikt. Viktminskning är av medicinska skäl inte att rekommendera. Du avrådes därför att bli medlem i Netdoktor Övervikt.


 

aww, fick inte bli medlem i netdoktor övervikt :(

hahaha

jag måste tyligen gå upp 2kg för att bli normalviktig x) sjukt att man e underviktig fast man äter mer skräpmat än 90% av sveriges befolkning xD


boring :(

har lite smått ångest och pallar inte göra nåt men.. farmor o joel var här på lunch,  jaa och nu är hela familjen borta utom jag o alvin som är hemma. och ikv kommer carlssons carlssons världens bästa carlssons :) taggar man väl. OOO O_o ksk ska städa mitt rum!!:S ajdå..

blondie blev brunett..

satt hos frisören i nästan 5 timmar!! jag visste i om det, men det är tydligen assvårt att färga ljust hår mörkt. de färgade först, så blev det mörkgrönt och ljusgrönt i topparna, sen tonade de och det blev lite bättre och sen tpg de typ röd pigmentering i för att täcka över det gröna, också blev det lite för mycket så det är ganska rödbrunt, men det röda försvinner snabbt sa de.

1500 spänn :o tror de tog betalt för att toppa håret också, sa att jag inte ville klippa mig, men de sa att det var så slitet, så det blev 500 spänn extra för det då. men jag kan inte säga att jag ångrar det, mitt hår är som nytt, typ alldeles lent och glänsigt och friska toppar. känns inte som jag..
sen efter det (det var på morgonen) så cykla jag hem och min familj åkte till norrmännen i ånäset. de har typ alltid såhär senaste hightech prylarna, så vi satt och spelade på deras iPads medan föräldrarna kollade på youtube på deras macbook pro x) hoho.
och vi åt pizza och drack läsk.. asså norrmännen är en familj som vi är kompis med x)
ja och idag har det inte hänt så mkt. skulle åka till lule med kompisarna och va med kylie och de och sova över, men de har hund och jag är allergisk >( så jag dissar :( önskar er kul, sötungar! :)
OOOOOOOOOOOCH jag pallar inte ändra min blogg just nu, SORRY xD å juste! i måndags tränade jag kung fu igen! å va najs. utomhusträning. körde tjing tjong som vanligt x) längtar till att träna imorgon också :) hare najs babes, hoppas min hårfärg sitter i, frisören sa att den kan försvinna jättelätt eller sitta jättebra, man vet aldrig med blekt hår. håll tummarna på det sistnämnda, 1500 är mycket pengar x)
ciao!

stranden :)

idag stack vi till en strand :D yeey
när jag kom till stranden hade jag flugsmällare och viftade och skrek till när jag fick en fluga på mig, och mamma skratta ba: "hoho stadsflickan..". men sen var jag med alexandra och badade eehm .. nästan iaf :] jag höll på och snurrade adam i vattnet, sen fick han åka på en luftbåt med för lite luft. och alexandra ba: jag ska göra så att du får mer luft, så tryckte hon därbak på båten så att luften åkte fram så adam flög iväg och landade i vattnet :D han grät litegrann, sen fortsatte vi leka med han, sen tappade jag honom i vattnet och då ville han inte bada mer x)
sen solade vi och lyssna på musik, sen skulle vi åka hem.
jag behövde gå på toa, så jag gick på ett dass som fanns där, fastän det var en massa insekter och spindlar :o jag var typ stolt att jag hade gått på dass (det är en sak jag alltid vägrar göra), men sen kom jag på att jag inte kunde tvätta händerna, så jag sprang ner till stranden igen och tvättade händerna i havet. man är väl en stadsflicka innerst inne ;)
sötadam<3
alexandra :)
fota såklart :)
den här och följande bilder är från igår, när vi var på en liten strand.
vad tycker ni? :)

gör om..

om ni undrar varför min blogg ser ut som ett missfoster så håller jag på och ändrar och inget verkar funka som det ska, fattar inte vad som är fel :s

röd regnbåge

igår kväll innan jag somnade i tv soffan kollade jag ut genom fönstret och såg ett långt rött streck. jag gick ut på balkongen och såg att det var en helt röd regnbåge, det coola var att man såg hela från horisont till horisont. när jag gick för att hämta kameran hann det försvinna ganska mycket, men fick den på bild ändå :) 5 minuter senare var den spårlöst försvunnen.
har för mig att jag vaknade häromnatten av att det regnade och åskade verkligen hur mkt som helst.
jag minns att jag blev lite orolig eftersom jag bor i källaren :s ksk jag drömde..

frisören snart? :)

hehe jag känner nu att det är dags, jag ser ju inte lite skum ut med min utväxt x)
dessutom är silverschampot slut. men det ska inte blir nåt mer platinablont, jag har lite
funderingar på vad jag ska ha, men jag säger inget ;)





funderar på en av de här färgena. gissa vilken?^^
vilken tycker ni att jag ska ha? :)

surtråkigt..

har fett aptråkigt, vill inte gå ut eller nåt, e bara tröött :( såg ghost igår typ ashemsk film, ska aldrig se den igen :(
men igår var jag med lovisa på stan och var på donken och åt glass, och så var vi på rut mfl och på bibloteket hoho. och gissa vem vi såg x)


om inte foki och hennes kompis.. de blev stannade av en försäljare hehe


lovisa äter glass


lite bilder från efy :D

heej va jhu på efy fem dagar, det var fett kul!! alla var så soeeta :]
har ett helt album på fb, men lägger ut lite bilder här också :)


flygplansmaten ..


på arlanda, väntar på nästa plan till oslo. vi såg asstora klubbor som man kunde köpa, men de innehöll en massa små x) fusk!


louise :)


kolla vad lovisa kan göra :o


javi :D


fina :D


worth of souls <33


såå nice


sjukt söta ni är<3


haha, josefin, jag, beatrice och alison :)


alla dansar


fulla? xD


haha aaw de va kuul<3


vårat stökiga sovrum


toaletterna xD


alla tog egobilder med min älskling x)


sen flög vi hem på natten/morgonen på lördan. helena taggad :)


vi var två och ett halvt hårstrån från att missa flyget till umeå. det måste ha varit en syn med 8 st asströtta tånåringar med feta resväskor som sprang så in i skåne genom arlandas typ 25 graders heat för att hinna till incheckningen som egentligen stängde för 15 minuterr sen. men planet var sent, så vi hann :D
(varför vi blev sena var att norweigan klantade sig och vi fick vänta typ en halvtimme innan vårt bagage kom..)


köpte en sprite. en burk läsk och en miniliten macka kostade 45 spänn :o men det hemskaste
var i norge, där kostade en vanlig burk läsk 25 nok (asså nästan 30 spänn!). trots det köpte jag root beer :)


min familj mötte upp mig på flygplatsen, så stack vi till närmaste mcdonalds och åt varsin mcflurry!
här e sötadam <3


för alla er som undrar, inlägget innan var oseriöst :)

då blire donken dåee :]]

chachaae alla söta :] kommit hem från norge, välbehållen ochi nte alltför mycket bakis ;) (haha skojjar ;))
somnade efter lunchen igår, jaa e så duktig, ochsååe vaknade 10 på kvällenn och kunde inte somna så jag låg å lyssna på musik till 4, då jag somnade igen :] sen vaknade jag 11 och nu är söta lovisa här så vi ska dra till donken ;) men seews då sötisar!
lots of love <33

RSS 2.0