Någon som vet vars i Umeå man kan köpa badkläder?

Det är ju inte precis högsäsong men nånstans borde det väl finnas...

kul å vakna av epilepsianfall

Vaknade med huvudvärk och låg bara och stirrade på väggen tills den blev ett fyrkantigt mönster som rörde sig, jag fick panik och hjärtklappning och började skrika sen vaknade jag på riktigt av att jag gjorde nåt slags kvävt väsljud. Försökte röra mig och skrika men det gick inte, sen efter ett tag släppte förlamningen. Blir typ alltid så när jag är sjuk:( Stannar hemma.. försöker installera ett program, har hållit på i 2 timmar och det är inte ens nästan färdigt, funkar det inte när det är klart slår jag sönder datorn;) Så ser min dag ut, som vanligt måste jag äta socker hela tiden så det har varit både kakor och sur omogen frukt som jag tvingat i mig istället. Låg period. Jag vill inte till skolan, inge annanstans heller. Life sucks sometimes. Eller för det mesta. Tror jag går i dvala ett halvår tills jag kommer i en bra period igen. Kanske blir i april, nån gng i vår iaf. Tills dess är jag bara en sovande missfoster.

Asså jag vet inte om jag orkar fortsätta

jag skriver ändå aldrig så jag antar att jag gör typ en tillfällig paus eller nåt.. Asså hur orkar de stora bloggarna skriva typ fem inlägg om dagen?? Med bilder och allt :o
Näj jag har inget intressant att bjuda på, har börjat skolan och nu har jag min sista chans att för bra betyg inna jag söker till gymnasium nästa månad (??!!!) därför sitter jag nu och försöker komma på vad jag ska skriva för historiauppsats.. Så var det med den saken. Hej hej

Lite kul var det ändå :)


welcome to bajs. ser lite dumt ut

British Association for Japanese Studies

Gissa vad det förkortas som :pppppp kul va. not. jag behöver hjälp

Mellandagsrea:D

Jaa nu kunde jag äntligen gå på stan med Lovisa och Helena och kolla lite på rean :) Och tvärtemot vad jag trodde så håller det inte på att ta slut än. Köpte bara en concealer, en hårborste och lite volympylver dock, men ska köpa jeans imorgon och kanske en klänning som jag hittade på kii!<3


Hade en bad hair day = mössan på^^


Vi var på djurmagasinet för Lovisa köpte en fisk. Och det här är en söt fågel:)


Ful bild men..:) Det är iaf mysigt i Umeå nu.




Stackars människor!!:p

Den tjocka tjejen är jobbigast men killen som kommer efter är ju så sjukt härlig!!xD

Jag är ett mirakelbarn!:p

Hela familjen har kräkts utom jag. Det har aldrig hänt förut:oo Hade lite feber och huvudvärk igår kväll, kunde inte somna förrän 2, men sen när jag vaknade var jag som helt frisk igen!
Men jag ska ändå stanna hemma idag:( Igår spenderade vi dagen med att kolla på x files, ska fortsätta med det idag :) Jag har jätteont i mina fötter :( Jag har haft det i sex år och ingen har kommit på vad det beror på, men jag har börjat få en stark misstanke som jag hoppas jag har fel om..
Men men, Lovisa ringde och det verkar som att vi ska på stan med Helena på fredag, det taggar jag i alla fall:)
Och snart.. ska jag se på det här:p


Så var en till i familjen insjuknad..

Benjamin inledde sin magsjuka med att spy i soffan. Det finns ingen chans att jag klarar mig ur det här.. Jag brukar vara en av de sista att bli sjuk. Men det är på väg, får bara mer ont i magen:( Sista jag var magsjuk var över ett år sen! Jag vill ut och göra saker men noo måste vara inne åtminstone en dag till <0 Ledsen.

Usch!D:

Halva min familj är sjuk och spyr :( Jag spyr inte, har bara ont i magen. Jag håller på att rita en bild.. Här är ett smakprov :)

Egentligen måste jag åka till tandläkaren och laga och köpa lite saker på stan men det känns som om jag ska kräkas så jag stannar hemma:( Blää

Jag kom på en jätterandom sak!

Jag vill ha blåa kontaktlinser!! Fett snyggt!! Nån som vet vars man kan köpa?:)

visst skulle jag passa bra i blåa?:D

Gott nytt år!:D

Jag ska försöka komma på några nyårslöften:) Ett som troligen inte kommer funka är att äta nyttigare, det brhöver jag verkligen ;D Men som ni kanske minns så var jag jättebestämd att jag skulle äta mindre godis när jag fick tandställning, det har jag glömt bort totalt:p Btw om de, i tisdags drömde jag att tandställningen gick sönder, också gjorde den det! Haha jag skröt för typ alla att jag är synsk.
Nämen jag ska satsa på att tjäna mer pengar. Ska börja redan idag;) Å. Ska satsa på bättre betyg också, sista chansen nu. För er som inte vet tänker jag söka till minerva natur, tror man måste ha väldigt bra betyg för att komma in.. Plus att det är ett hyfsat hårt program så jag måste börja anstränga mig mer.
Annars har jag inlett året med att göra klart en bild till min kusin Liv :)

Så vart den.
Nu ska jag rita ngt annat. Vet inte vad. Förslag? :)
pöss

RSS 2.0