hej

jag är sjuk och sitter bredvid gandalf och dricker hembränt :)
jag vet inte om jag ska till skolan imrgon för jag ska åka till isengard! .O
damp >o

Men Saam! Sånt ska du veta. :)

Ja då börjar man skolan imorgon, äckliga Waldorf.. Taggar inte. Jag vill ha sommarlov hela liivet!! :) Ja du. Jag får typ hostattacker hela tiden. Det är bajs.. Hejdå.

Fantastisk 3D gatukonst

Tänk om man kunde måla nåt sånt här på gatan utanför ens hus :)

3d street art
3d street art
Det blir bara 3d effekt från en vinkel, såhär ser det ut från andra sidan, samma bild som ovan.
sidewalk drawing
Street Art
bra reklam säkert
åfy
"kolla vad jag hittade!"

Pyroman :o

Idag tände Adam på en tomteluva :o

Asså mitt hår

Jag fick tråkigt så jag fixade mitt hår stort. Älskar att tuppera hehe
jag vet att jag ser ut som alien (de e för att jag är ett alien)
under själva tupperingsprocessen :)
Nu e sitter jag å kollar på Smallville ur ögonvrån och känner ett behov av socker och skräckfilm. Hehee. HAHA  nu såg jag min rubrik xD "Asså mitt hår" åå kunde jag inte ha kommit på nåt bättre. :) Lr är ja blond? Under brunfärgen lovar jag att jag är platinablond. Vad snackar jag om egentligen? Jag fick några hjärnceller dödade när jag öppnade dörren och blev dödad av ett parfymmoln som dröjt sig kvar efter att fransmännen varit i trapphuset och bara väntade på att jag skulle öppna dörren så att det kunde anfalla. Nu är jag hög på det och min hårspay som luktar pissbajs :o Men den är ganska bra. Det är den här:
det jag gillar med den är att håret inte blir kladdigt av den.
förut när ja va emo använde jag det hära monstret
Hårspray 400ml Proffs
det luktar godare men håret blir helt kladdigt.
NÅN som har TIPS om BRA HÅRSPRAY? :)
ånej nu snackar jag om mitt hår igen. jag skulle ju se en läskig film.
hejdå!
(ingen finsk hårdrock)

Fanta med druvsmak

Tjaah :) Jag börjar typ vänja mig vid att gå upp tidigare :)
Jag började dagen faktiskt med att cykla till coop å köpa lite stuff, sen kom jag hem och bakade chokladbollar och några bullar som mamma hittade på, med smörkräm i asså de vart goda goda.
Och sen kom Lovisa, hon har fortfarande kvar krull från igår, jag med :) wow. Vi gick till stan, sen på vägen hem gick vi till den lilla Thai Supermarket på kungsg 24 och köpte ännu en sak som inte finns i Sverige: fanta med druvsmak! Det var väl gott :) Fast min favorit är den gröna, den e mkt godare.
Lovisa igår
när jag bara hade krusat halva
Jag gillar den här bilden mest.
Jag lägger mina favoritstenar här :)

Lovisas fina hår

Heej jag smsade Lovisa och befallde henne att komma, och då kom hon med en bounty till mig :D Hon hade jobbat lite på cyberphoto. Vi kollade först på tv men sen drog vi till älven och satt på avloppsluktande betonghuset och såg coola ut och tittade ner på folk som gick förbi. Sen tog vi oss in på en förbjuden brygga trots att den var förbjuden och sen sååe gick vi hem o gjorde afro på Lovisa. Sen fotade vi lite, Lovisa modell och jag fotograf (båda kollar på top model såatt.. xD).
Imorgon drar vi till stan då. Jag har tjänat lite pengar så jag har över 500 spänn i cash nu :) (mkt för mig haha)
Hårstylist = JAG :)

afro :)

har haft asont i huvet idag :/ jag har typ aldrig huvevärk annars.. och så kliar det som stryk i halsen särskilt på nätterna (vilket inte heller brukar hända mig) och jag mår illa (det har jag aldrig heller) :o
Men jag har suttit hela morgonen och krusat mitt hår, så nu e jag afroman! >) akta annars kommer jag o tar er!! :]
Det är jättetjockt! Myysigt :)
Tack vare min artist crimper från OBH Nordica.
Kostar ca 400 kr, fast 299 på Gekås (Ullared) där jag köpte min. Hello Kitty nattlinnet som jag har på mig är förresten också från Ullared, 29,50 spänn :) Niice.
Det var just nån som ryckte i vårat dörrhandtag, då när mamma gick ut och kollade så satt fransmännen i sin bil utanför huset och vinkade. De busringde flera gånger häromdagen, de busringer på grannarna också. Asså de är verkligen skumma :o

aa jag kom på hur man gjorde :)

jag är ett geni! :D

Duschat :o (eller hur stavas det?? :s)

Hej asså nu har jag duschat och tvättat håret första gången på flera dagar x) Jag är fortfarande sjuk men var tvungen att komma ut, nu har jag träffat lite folk också :) Ahh nytvättat hår <3
Tänkte gå upp tidigt imorgon :o Så jag måste gå o lägga mig snart, annars pallar jag aldrig :)
åååw :( Mitt gamla jag kom tillbaka ännu mer.
hur får man bort ramen runt bilderna!! >O det som står på designa din blogg funkar inte :(

Efterblivna datalektioner på Waldorf

Tjaah, känner att jag verkligen börjar lära mig html :D
Jag lär mig själv, i skolan lär vi oss inget för våran datalärare mumlar mest på arabiska känns det som. Okei jag skojar inte, han kan inte ens svenska, och ibland undrar jag om han är lite schizofren för han byter ämne hela tiden, utan att komma nånstans.
Plus att vi gör samma sak varenda lektion. Vi öppnar notepad och skriver några saker. Och varenda varenda gång är det några retards som ba "jag fattar inte!" "vars hittar man notepad??" osv osv in i det oändliga känns det som, och sen visar han hur man lägger in en bakgrund, femtioelva personer skriker att det inte funkar och läraren går från person till person och visar, sen har hela lektionen gått. Jag skojar inte.
Jag som är född till datanörd och har hållt på med html sen jag var 10 års åldern har gett upp hoppet och sitter med photoshop varje lektion istället. Sen när läraren kollar på mig och ropar "vad gör du! har du gjort det du ska?" så tar jag fram notepad och fixar på fem sekunder det som tog tio minuter för de flesta andra i klassen att skriva.
Jag tycker vi gör såhär helt enkelt. Varför inte dela upp klassen i två? De efterblivna som varenda lektion sitter och bölar att de inte fattar och dem som har fattat det vi gjort 2000 gånger nu och vill gå vidare?
Eller hur länge ska det här fortsätta egentligen.. >/

Ny header på g..

Heej alla små troll :p Sitter här med två datorer samtidigt och försöker fixa min blogg, temat jag har var jättekonstigt designat så wrappern fortsatte jättelångt upp över headern (ni vet det är där det är blommor i original temat) och det tog ett tag innan jag kom på vad jag skulle göra åt saken :) Om nån mer har problem med det så ska det vara 0px efter padding i #header (eller div#header i vissa teman) avsnittet :) Just so you know..
Blää jag fattar inte varför, alla teman på blogg.se är krångliga att ändra på nåt sätt :o Vilka töntar.

Jurassic Park

Iförrgår kväll såg jag Jurassic Park för första gången (skamligt, jag vet..) och den var rikigt bra faktiskt..
Det påminde mig om när vi var på universal studios nöjesparken i Orlando, Florida när jag var fyra och Oliver två.
Jag och mamma skulle åka nåt och hittade några båtar som såg kul ut, och mamma frågade om det var barnvänligt, och det sa snubben att det var.
Först var det väl trevligt och mysigt, sen åkte vi upp i ett mörkt höghus med dinosaurier med blodiga kläder i munnen, sen när vi kom högst upp så komm det ett enormt t-rex huve ner från taket och röt. Jag visste inte att dinosaurier inte fanns, så jag fick panik och trodde att vi skulle bli uppätna xD Och sen tippade båten neråt istället och åkte fritt fall nerför en kolsvart tunnel, hur lång som helst. Det var heeemskt :o Längst ner såg man en liten ljusprick som vi så småning om kom ut ur. Jag var sönderchockad men jag skakade av mig det och så gick jag och mamma och sa till pappa att det var jättekul, så då åkte han och han tycket det var asläskigt xD hahahaha


tjuvade bilden från internet, men jag minns när vi stod precis där för 11 år sen^^


Jag och Oliver efter att vi kom hem till Sverige igen :)


Frisyr som är ett med naturen?

Jag undrar vad som har krävts för att få till de här frisyrerna. Tycker de är rätt awesome i alla fall!
Strange Hair Style
Strange Hair Style
Strange Hair Style
Strange Hair Style
Strange Hair Style
Strange Hair Style
Strange Hair Style
Strange Hair Style
Strange Hair Style
Strange Hair Style

Blähh för gammal pissdator

Häj häj. Oliver har victor här och de har haft båda datorerna hela morgonen och nu var de så snälla och gav den gamla äckeldatorn som inte funkar till mig. Jag hoppas att den funkar bättre när man slår den, det är nämligen mitt sätt att behandla saker som inte funkar.
Själv har jag städat i köket och kollat på top model 4, de e nice asså.
kanske ska baka sen också, jag vet inte.. Juste ska fortsätta med designen vare ju :)

Miuzzig :]

Yo! Sitter å laddar ner lite musik, det blev lite eminem och lite flo rida och rucka rucka ali, three 6 mafia och random filmmusik :) Jao och sen tänkte jag fixa på bloggen asså.. dags å göra nåt tänkte jag ... Får se hure blir.

YYYYYESS!

:D

Pirates remix :p

Jag älskar remixar i den här stilen.
Imorse vaknade jag av att Oliver och Alvin kollade på Sagan om de Bannlysta på Youtube XL (youtube anpassat för wii asåå). Jag sov i deras rum inatt eftersom det läcker in röklukt i golvlisterna i mitt rum :o Tur att brorsorna har ett rum lika stort som en mindre lägenhet. Jag skojar inte, det är lixom ett jättestort rum i källaren med tv och alla spelkonsoler och dvd o grejs och så bor de i varsit hörn. De e niiice :)

haha

chachaa ;* bloggar fr[n tv>n i olivers o alvins rum de har internet p[ wii fatta va grywmt >( haha det blir sursmiley om man f;rs;ker g;ra en glad hahaha xD cpwlt. imorgon kl 5 ska vi g[ upp o kolla p[ sagan om ringen parodi xD gonatt ;*

Svenskar - vackrast i världen?

Alla har väl hört att svenskar är heta, men är det verkligen sant eller bara ett uttryck?
Enligt hemsidan best and worst stämmer det väldigt bra. 8978 personer har i skrivande stund röstat om vilket land som har det vackraste folket, och Sverige ligger på inte mindre än tredje plats.
Här är enligt undersökningen de 10 vackraste folkslagen:
.
10. Libanon
Haifa Wehbe, libanesisk modell, skådespelerska och sångerska
9. Italien
Monica Bellucci, italiensk skådespelare och modell
8. Etiopien
Lydia Asghedom, etiopisk modell
.
7. Filippinerna
Jennylyn Mercado, filippinsk skådespelerska och sångerska
6. Israel
Moran Aitas, israelisk model
5. USA
angelina jolie, amerikansk skådespelerska
4. Grekland
Thelxi, grekisk sångerska
3. Sverige
Prinsessan Madeleine
2. Brasilien
Adriana Lima, brasiliansk model
1. Indien
Aishwarya Rai, indisk skådespelerska. känd bla för världens vackraste ögon.
.
På sista plats ligger Rwanda, med bara en röst. 521 av de som röstat tycker att alla folkslag är lika vackra.

13 olika sätt att fixa håret

Jag tror de flesta på morgonen bara borstar och kanske plattar och/lr sprayar lite, men här är några som inte nöjer sig med det^^
13 olika frisyrer och hur man gör dem!
1. Lady Gagas rosettfrisyr
Tror inte att jag skulle kunna ha den här frisyren, känns mer som nåt foki skulle komma på..
2. Scene - tjej
Det här var mer min smak :p Inte för jag är emo, bara besatt av extremt stort hår o snelugg 8D
4. Scene - kille
Diggar inte emokillar :p Jag tycker det ser puckat ut med den där långa luggen som han slänger med, han borde
ha kortare och spraya den x)
5.Fjårtis - tjej
Jag gillar hennes hår, är som sagt volymfan. Men varför hålla på så länge och locka luggen? Blev inte snyggare
för det direkt..

6. Fjårtis - kille
Älskar igelkottfrisyren x) men vissa passar verkligen inte i det..
7. Scene 2
Hehe jag hade nästan den här frisyren förra året fast röd, sen blont. Och hade lite längre
och tupperade helt galet därbak. Tycker det är hyfsat nice frisyr :p
8. Visual kei - kille
Sjuukt snygg frisyr men undrar vrf killen (/tjejen??) ser så deprimerad ut xo haha
Me likes :)
9. Visual kei - tjej
Jaa.. hyfsat x)

10. Lolitahår
En frisyr jag troligen inte skulle ha :o Men fin iaf :)
11. Lockigt hår
Jaa.. Jag gillar ju långt o galet hår så nae inte min smak.
12. Söt japansk frisyr
Totalt fell in love med den här, älskar rufsiga uppsättningar i den här stilen.
13. Scene 3
Jag hade ju platinablont förut, gamla goda tider xD Diggar den här frisyren hyfssatt... :)
Och mitt hår då..?
tagen i vintras :o
ja nu har jag låtit mitt hår vila från tuppering, spray o plattång nästan hela sommaren eftersom det var så sjukt trasigt och jag fällde mkt på grund av det.. också har jag färgat om.
men jaa jag körde en snabb grej där, tupperade underhåret rätt mkt och sprayade ja och plattade såklart, mest topparna egentligen.. :) ja det var deee. ska börja fixa igen när mitt hår har.. återhämtat sig..
gonattpuss! :*

Grattis Aaaaaadam<3


grattis i efterskott till min lilla nöffgubbe som fyllde 2 år igår :)
.
<3
idag har inte hänt nåt, men igår gick jag på stan några timmar med grodan o sköldpaddan :p de va väl nice, vi gick omkring i de exklusivaste ställena of umeå och dräglade förgäves efter tröjor för tusen spänn x) jag köpte faktiskt inget, fast hade gina haft en ljusblåå baseball jacka i min storlek hade jag köpt men det fanns bara l o xl kvar DDDDD: de kostar nu 299 spänn, de har ju varit billigare :/ jag får damp asdf
sen köpte vi milkshake på frasses, jag tog choklad den e sååå god!!! och så gick vi till ljuva ting som har 50% på allt. sen gick vi till ööö hem! och på vägen gick vi in på den lilla thai butiken, jag har aldrig gått in där förut. det luktade lika sunkigt som i riktiga thailändska affärer, de hade samma skumma grejer, bara fem gånger så dyra :p och jag hittade ovaltine, som jag inte druckit sen jag var i thailand för över 3 år sen! :o i pulverform. jag köpte, men det smakade inte som i thailand, det var en sort med mer malt :/ synd.
jao :) nice. har inget merå skriva om just nuu :)

Hemmakväll :D

Heeej :D Har inte skrivit på ett tag ju, men i lördags kväll kom vi hem och möttes av fyra fulla fransmän som sprang omkring och skrattade och ramlade med cykeln xD Det är de som lånar lägenheten ovanför oss.
Helfestliga typer. Det här var första gången vi kom hem från en lång resa (eller ja två veckor iaf) sen vi flyttade, skillnaden är asså att vi var glada på vägen hem istället för deprimerade. Så sjukt najs att slippa Röbäck :o
Och nu fyller Aaadam<3 två imorgon så vi gör tårta<3
Ska äta ugnspannkaka nu med grädde och hallon, å va nice.
<3
obs! tränade idag! :D sjuukt jobbigt :o

Gästhemmet

Hej alla, bloggar från matsalen i gästhemmet i västerhaninge :) Här e det lika soft å nice som vanligt, och finns läsk för 5 spänn. Woho! Är taggad, för jag o mamma ska testa å göra nåt nytt :D Det blir kuuuligt. Ok ses.

Stockholm nu

igår vaknade vi i jönköping, hos strömbergs, åt frukost och sen åkte och var med mormor och parmars. först gick vi upp på en hög kulle och åt kakor och sen åkte vi och åt lunch. vädret växlade hela tiden mellan soligt varmt och mulet kallt, och när vi just var klara att äta så började det regna ganska rejält. jag föreslog lite random att vi skulle bowla och det tyckte alla var nice så vi åkte till en bowlinghall.
sen åkte vi hem till familjen parmar och var med dem. de har asmysig lägenhet på råslätt, som luktar rökelse och har en jättemassa indiska prylar. (de är från indien).
jag var typ fascinerad av alishas rum, hon hade lixom hur mycket örhängen som helst i en hylla, sen såg jag ovanpå hennes garderob hade hon några hållare helt fulla med sånahär indiska armband, helt awesome, och i garderoben hade hon ännu fler plus en massa klänningar i en massa färger. a de va helt awesome :)


oliver bowlar. jag vann förresten^^


>(

så trött jag pallar inte vaa de andra e borta vid en sjö men jag palar inte. hejdå.

RSS 2.0