mot norge om ca 9 timmar!

har packat halvt. fick låna en resväska av lovisa du e bäst sweetie :D
mamma snackade med norwegian, fick reda på att en vuxen får ha ett bagage på 40 kg, så det går prima att jag checkar in på madeleine :) sas fick hon inte tag på, men hon pratade med nån anställd på arlanda som sa att det där att barn måste ha leg för att checka in är bullshit. men jag är inte så säker på det, sist jag flög med sas fick jag visa leg när jag checkade in :s
iså fall får jag hoppas att de inte kollar datumet, eller att de har överseende, det var ju trots allt bara ett par veckor sen det blev ogiltigt..

jag vet inte om jag är taggad, jag är mest nervös :/ svung och bolliaden förra året var iofs jättekul, men det hände mycket jobbiga saker också (för mig iaf). men nu har jag laddat ner en massa bra musik, och laddar ner lite till nu. min 450d följer såklart med :)

har varit och letat kläder lite grann, i torsdags och fredags, men i fredags var bara åhlens öppet, det var lite snopet x) menmen jag hittade det jag behövde.
veckans inköp:


chinos, 79:- bikbok




o läppglans, 19:- åhlens :)             
smakar gööött ;)

jaooo de e rea överallt, me likes reaaa  
ska upp 4 imorn och sticka till flygplatsen, det är knappt så det är nån ide att gå å lägga sig ikväll :s
kan ligga och lyssna på musik tills jag ska iväg. vi ska ju åka 20 mil buss (tror jag de sa :S låter väldigt mycket..) från oslo till porsgrunn, kan väl ta om lite sömn då.
jaa ska återgå till tha muzic sees :D


slappdag

trots det fina vädret har jag bara suttit inne och kollat på tv :( faaamilyguy!<3
men imorgon ska jag försöka ta mig till stan tror jag, behöver köpa en balklänning. lika sent ute som vanligt^^
ooooch.. ksk skulle till holmön imorgon, får se hur det blir med det..
har ätit muffins och choklad också.. med tanke på min livsstil fattar jag inte att jag inte är överviktig :s iofs äter jag typ ingen mat på dagarna, oftast blir det bara middag, annars småäter jag allt sött som finns i huset. kan til, och med bli en bit mandelmassa om jag är riktigt desperat..
jaojao visst har jag ett roligt liv. tiden går låååwngsamt. nu börjar nedräkningen. 5 dagar kvar tills norgee :]
och sen efter det ksk det blir tyskland eller österrike med familjen :D  bara vi inte ska till norge :ss förra sommaren drog jag ju till skåne med company och sen åkte min familj dit typ två veckor efter :o och nu har de snackat om att åka till norge, men jag tror vi ska till tyskland som sagt. håpas:]

spenatsoppa nudå med familjen, sen ska vi typ kolla på karatekid2 :) hela familjen utom oliver, som är hos nån kompis som vanligt >0
igår eller förrgår såg vi föresten död mans kista :D jag fattade typ inget men den var bra ändå :] det var typ 6 år sen jag såg den på bio :o
yey. skaw sluta snåcka. om nån undrar varför min blogg ser ut som ett fett cppppa så är det för att jag håler på å ändrar den och jag är inte bra på det x] hehe men jag lär mig.
seews allihoupa :,D

seven years of pain...

mamma skjutsade mig till sjukhuset precis lagom i tid. vi tog de läskiga hissarna till odontolog avdelningen, anmälde mig också gick jag till toan och borstade tänderna. sen blev jag inkallad, tandläkaren grävde lite i min mun och förvånades av mitt djupa bett. så berättade han att jag skulle ha tandställning i totalt ca 7 år, två år med rels både uppe och nere, sen fem år med gummiband/ståltråd(?) och nattandställning. det är alltså min framtid.
oja får inte glömma att jag ska dra ut fyra tänder, de är förstora för min mun.
då, när jag fått veta att jag skulle ha tandställning i 7 år visade han förstås bilder av hur det kunde se ut efteråt om man inte hade rengjort tänderna noga, och sa att man inte fick äta godis, läsk och liknande.
det var nästan så att jag fick självmordstankar. 2 år utan sötsaker? hur blir det med mitt sockerberoende! :o

sen höll de på och ta en väldig massa foton på mig och mina tänder, på min profil och allt möjligt. mitt utseende kommer ju förändras lite, eftersom jag har överbett sitter liksom hela underkäken konstigt och jag tror att den ska fram och ner på nåt sätt, så jag kommer ju få lite annorlunda ansiktsform liksom.

i augusti ska jag tillbaka för röntgen, och kort efter det kommer processen inledas. de närmaste åren kommer jag behöva sticka till tandläkaren varje månad. så trevligt liv jag har. men när jag är i 22 års åldern kommer allt va klart :) suuuuuuck.... x(

en sak ska ni ha klart för er x) fram till augusti tänker jag knarka sönder mig med socker (passa på..) och sen när jag får tandregleringen så blir det sockeravgiftning och sen ska jag testa och se vad ett liv med hälsa innebär. utan att äta kakor varje dag (jag gör faktiskt det). blir faktiskt spännande..

nu har jag bakat äckliga bajsmuffins för att tröstäta mig. men jag mår redan illa efter smeten. som vanligt. blääää.

såhär fin kommer jag bli. blä


min plan..


här är min plan. jag tar med mig mitt utgågna pass och hoppas att de inte ser giltighetsdatumet. men om de blir misstänkta av bebisbilden och att det står att jag är 2 dm kortare än vad jag är nu, och kollar datumet, så får jag checka in mitt bagage på någon annan som har leg, men det kommer kosta rätt mycket pengar :( men hellre det än missa efy. är man under 18 och reser med nån vuxen kan man vara utan leg, och som tur är så kommer madeleine som är 19 att va med. så det löser sig:)
och idag 16.20 ska jag till taaandläääääääkaren för tandreglering. hoppas verkligen att de ska ta itu med det på riktigt nu, de har skjutit upp det i över 3 år nu. värdelösa tandläkare.. får se ikväll vad som har hänt :)

jopp, imorgon blir det stan, behöver en resväska, en stor en. men alla kostar runt 1500 spänn, det är för mycket :s nån som har tips på billiga resväskor?
Titan Manhattan Resväskor 65 cm - 2 hjul
typ nåt i den här stilen?

snopet

idag har jag bara slappat.. kollat på tv och så, och faktiskt möblerat om lite i mitt rum, jag ska byta säng, nu har jag en hög säng med skåp under, men ska skaffa en vanlig låg istället.
till middag åt vi pitabröd, vi hedde in dem i ugnen men sen pallade vi inte vänta på att de skulle bli varma, särskilt inte jag som inte hade ätit frukost eller lunch, så vi tog ut dem ganska direkt och åt, och de smakade plast och föll sönder, så jag skippade dem. sen tog alvin och mamma en portion till, och då hade bröden blivit sega och jättegoda. gissa om alla var sura..
nu ska vi se på film, trevlig kväll!


loool

heej idag är det fint väder igen! har varit i kyrkan, fick en typ extremsur godis från usa, den var asgod! och sen stod jag och väntade på mamma och då kom karin och kramade henne och sa att det stod på hennes rygg att man skulle göra det, då hade nån unge satt fast en "krama mig"-lapp på hennes rygg. sen när jag kollade lite såg jag att en massa personer gick omkring med lappar på ryggen, så jag hakade på och hedde lappar på folk xD mohaha
angående resan till norge om en vecka.. egentligen ska man kunna resa utan pass inom norden, men när man ska flyga måste man ha pass, annars kan man inte checka in bagage. det hände i vintras när hela gänget flög till stockholm, helena fick dela upp sitt bagage i flera väskor och delade upp mellan oss andra som handbagage. det pallar jag seriöst inte göra!
mitt älskade pass från 2005, fullt med stämplar från thailand, hong kong, nya zeeland och andra länder, gick lägligt nog ut den 8 juni. jag har inget annat leg, så vi ska kolla om man kan skaffa nödpass eller så tar jag med det gamla och hoppas att de inte kollar på utgångsdatumet. tar jag mig inte till norge med flyget så blir det buss med stockholmarna.






gladoliver

jag i min nya tröja från carlings

mamma har gjort några små klumpar av mosad frukt och en massa grejer och friterat,
och nu sitter jag och oliver och äter dem med glass. galet gott :)


panik

ska ju till norge nästa måndag, också grävde jag bland passen och upptäckte att mitt gick ut för 11 dagar sen. så nu är det panik, har jag inget pass kan jag inte flyga och jag har ingen aning om vad som händer då. bil till oslo? glöm det. i så fall struntar jag i efy. snällasnälla säg det ordnar sig!! D:


rush hour



sitter och kollar på det här :)

båtmuseet

heei alla söta idag har jag varit på båtmuseet med alexandra :) vi gick (/klättrade) omkring i en stor båt och sen åt vi pannkakor och sockerkaka. vi kollade på bildmusseet också, det var lika fin "konst" *hostporr* asså konst (fortfarande förkyld) som vanligt.
vilken otur jag hade, igår frös jag så jag tog på mig en massa kläder och drog till stan och var med ella och maja, också var det soligt och varmt, så tog jag lite kläder idag, också var det kallt och började regna när jag cyklade hem. och innan jag skulle hem igår träffade jag på isa och malin :)

å vad jag taggar fredagsmys nu, ska se nån film på tv och äta chips och kaka, å vad jag kommer bli fet och fin :)


båten


alexandra och ulrica ute och äter :)


en suspect gubbe


oliver som skakar på huvudet. älskar sånahär bilder xD


mohhaha allmän smygbild på oliver. notera regnet


ett av dagens inköp, little miss perfect. luv it :)

nu kollar mina föräldrar på victorias bröllop grejen pallar inte bryy :pp
men trevlig kväll alla :)

någon? :)

nån som har lust å hänga på stan lr nåt, har fett tråkigt :/


bakat

heei har bara kollat på tv och suttit utomhus lite :)
har typ värk i hela kroppen efter att ha suttit på ellas pakethållare och spänna mig i rädsla medan vi typ studsade över rötterna i skogen och höll på att fara in i ett träd. också lånade jag hennes kompis cykel som var jättekonstig att cykla på :o
oo förresten igår smakade jag en ny monster smak, med äpple, passionsfrukt och ananasjuice i, det var hur gott som helst, och jag gillar inte monster så mkt i vanliga fall.

smaka den här!!

idag har jag bakat :) inte så likt mig va *host*. blev morotskaka och nougatrutor. och nu är jag hungrig för jag har inte ätit på hela dagen :o
hmm jao har inte nåt kul å skriva som ni märker :s kanske senare :)


kisses<3


ELLEN

äntligen här kommer de :)


på bussen


bara så härlig bild asså


på båten


kvällen


insidan


när vi stannade


ella, lovisa och unni, glada typer :)


på eftermiddagarna badade vi


daniela kastar godis åt killarna. lägg märke till simon i sin sovsäck xD


gillar variationerna i den här bilden..


dag som badar x) det var aashärligt att bada, men kallt, bara 12 grader i vattnet.
besättningen satt bara och stirrade. "vad är det med norrlänningar?".. fega stockholmare xD


filip, valle och lovisa (det glada osynliga molnet)


så fint


haha hade lång slutartid så blundade malin först och öppnade ögonen medan jag fotade x)


fint hopp nisse :D


såg omkring 40 sånahär


ellen :)

det var sjukt värt, men det gröna lund på slutet gjorde det så mycket roligare

80 meters frittfall


vibbe, minnaö, minnad och jag.
fotade skärmen x,D e för snåål.. x)

bilderna är tagna med min eos 450d, powershot a460 och med min mobil. jag var fullt utrustad
med kameror :) ofc


marshmallows :3

hej ny dag nu då :) är frisk igen så jag tänkte kanske ta en sväng till stan eller så.. eller så ska jag följa med mamma och småsyskonen till klabböle.
igårkväll var jag med ella, henke, maja och frida nere vid älven och grillade marshmallows på ett hus som luktar avlopp. det var nice. sen åkte vi till ica kvantum, jag åkte på ellas pakethållare så cyklade vi i skogen haha det var asläskigt vi ba skrek hela tiden och höll på att cykla in i ett träd xD så köpte vi monster och danomino yoghurt, nivet såndär på tv ba "den innehåller bara naturliga färgämnen, blabla" haha sen satt vi på posten och var ascoola. sen cyklade vi till en lekpark och åt marshmallows och gungade och rullade oss i gräset, fett nice asså x) sen kom jag hem på kvällen och såg på tv sen sov jag.


ella ritar ränder i majas hår

Zooldesign.se

tråkig dag



hej alla små :) ännu en tråkig dag, har suttit vid datorn lite och sett på tv. room raiders kom aldrig fast det skulle >( skumma typer.
menmen. bilden föreställer såklart adam, ser ut som en höstbild men jag tog den i våras. är nöjd med allt förutom att han var så sur, han ser sur ut på alla bilder jag tog då x)

är med i jennifers porträttfototävling, man kan vinna en reflexskärm :)

trevlig kväll lr kanske skriver mer.. cs :)

Vågor


Blue Rise jpg
 
     

 
 
 
hawaiian melting pot jpg

hittade denna fotograf som är specialiserad på att fota havsvågor.
se hans galleri här






Bloggparaden

makeovers :)




before                                      after






reinfeldt som fjortis?


mona lisa goes emo fjortis xD sjukt snyggt asså. btw ska skaffa den frisyren x) (fast inte svart)

oliver goes marilyn manson!! :O


eline goes lady gaga xD


olivers verk: mr bean

benjamin. diggar denna bild x)


haha adam tjejen <3


ser du vem det är x)

gillar frisyren. passade ju rätt bra, ska tipsa honom x)

sjuk fortfarande :( vet inte vad som händer idag, troligen ingenting..
skriver mer sen!





minnen

nu funkar det att ladda upp bilder på fb igen, så i'm on :)
men jag ska ändå he lite bilder på bloggen, ksk kan kopiera från fb, skulle va grymt praktiskt.
iaf.. har bakat chocolate chip cookies idag :) de e nice.
jag är typ sjukare idag än igår, jag har mått illa och haft ont i magen o.o jag har typ aldrig magsjuka..
nää säg inte att det är fel på bildernaaa!!!! hata facebook >O
ööööööööööö ok får se sen.
naew det funkade inte, då är allt som vanligt då.
mm fick ett sjukt gott tuggumi av mamma :D mmmmm..
okeii slut ses, lägger ut bilderna sen ja lovar :)


oproffsiga jag :/

heeej alla barn nu e jag tillbaka :)) asså förra veckan var ju min klass på resa i sthlm skärgård med segelbåt, det var så sjuukt soft men det bästa var gröna lund på lördan, vi var där tidigt så det var typ inget folk alls, å va fett nice :D
och mindre bra.. jag blev sjuk, skippade brännbollsturneringen och skolavslutningen och nu skulle jag egentligen ha varit på väg till höga kusten för ett läger men det skippade jag också.. menmen det är lugnt.
jag fick mina första betyg i mitt liv, jag vart nöjd, fick bra på alla utom hk. bitchen till hk lärare skrev en massa bullsh*t om att jag var ointresserad och lat och blabla. tack för den, hk var typ min lyckligaste dag i veckan men nehe
men jag har bakat cupcakes :) fast inte till mig själv :(
och facebook laggar så det går inte att ladda upp bilder k.bujhyjmb ufnltknufhjfjj hate uu fb okeei hets men jag får lägga upp bilderna här istället. jättekul. fast inte lika många förstås då. jap.





RSS 2.0