En sällsam historia

Det hände nåt skumt när vi var på väg till Ullared i förrgår..
Ett okänd mobilnr ringde min telefon, jag antog att det var till mamma och gav telefonen till henne. Hon svarade och det var en sur tant från polisen som gastade om att mamma hade rånat en golf på ålidhem natten innan och tappat sitt visakort i den, och att hon genast skulle infinna sig på polisstationen för förhör.
hon sa att hon var i halland och inte hade kunnat råna nån i umeå inatt. tanten skrek nåt om "är det inte du som är camilla nordin, på *våran adress*
norin utan d! sa mamma. men tanten envisades om att det var hon som dök upp om man sökte på eniro. men tillslut köpte hon att mamma hade ett annat namn och befann sig i halland.
vi var väldigt förvirrade och helt säkra på att det inte var en polis som hade ringt. så nu visste nån våran adress och visste att lägenheten stod tom. så mamma ringde den riktiga polisen i umeå och förklarade vad som hade hänt och frågade om mobilnumret som hade ringt, och fick bekräftat att det inte tillhörde polisen. 
sen tog mamma min telefon och busringde tillbaka till "polisen" och nu var hon ingen polis utan en viss anderson som frågade om mamma ringde på hennes blocket annons, för hon sökte lägenhet till sin son.
nu var vi nästan säkra på att någon planerade inbrott, och ringde grannarna därhemma och frågade om de kunde hålla ett öga på lägenheten.
japp, också var vi då på Ullared och köpte saker. De var där från TV och spelade in serien Ullared.
Jag köpte väl en del saker, men tyckte det var lite överskattat.
Sen ringde mamma tillbaka till tanten och sa lixom att hon hade pratat med polisen o grejer, och fick reda på att det hade inte alls rört sig om något inbrott utan tanten hade fått sin golf sönderslagen och hittat ett visakort och försökt få reda på om det var mamma som var skyldig genom att låtsas vara polis :O
hahaha
aa slutet gott allting gott.
och sen på kvälken kom vi fram till malmöööö :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0